Erdoğan'dan normalleşme süreci ile ilgili yeni açıklama

Erdoğan normalleşme sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu

AKP MYK toplantısı öncesinde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hayatı bu derece sınırlandırmanın ülkemize nasıl bir maliyeti olduğunun farkındayız. Fedakarlık yapmazsak çok daha ağır kayıplar yaşayacağımızı da biliyoruz. Bir müddet daha dişimizi sıkacağız. Normalleşme takvimi olgunlaştığında paylaşacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP MYK toplantısı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasından satır başları şöyle:

Tedbirleri uygulamaya tavizsiz devam etmemiz gerek. Bir müddet daha dişimizi sıkacağız ve güzel günlere de kavuşacağız. Fedakarlık yapmazsak çok daha ağır kayıplar yaşayacağımızı da biliyoruz. İnşallah ülkemizde üretim çarkları yeniden dönmeye, halkımızın ve devletimizin kasası dolmaya devam edecektir.

Dünyadaki değişimin mahiyeti, ülkemizin önünde çok büyük fırsat pencereleri açılmakta olduğuna işaret ediyor. Devlet ve millet olarak hep birlikte gereken iradeyi gösterip, hazırlıklarımızı tamamlayıp, çok çalışarak bu tarihi fırsatı değerlendirmekte kararlıyız.

Güncel Haberleri

Türkiye'nin en yaşanabilir 10 şehri belli oldu
Erdoğan Kılıçdaroğlu'na sahip çıktı
'Beni betona gömmek istiyor'
'Keşke 13 yıl halkı sevindirseydiniz'
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem