İzmir'de İdlib şehidine son görev

İdlib'de dün yaşanan saldırıda şehit düşen 23 yaşındaki Uzman Onbaşı Ahmet Alpaslan'ın evine şehit ateşi düştü.

İdlib'de dün yaşanan saldırıda şehit düşen 23 yaşındaki Uzman Onbaşı Ahmet Alpaslan'ın evine şehit ateşi düştü. Alpaslan'ın Bağcılar'da bulunan evine Türk bayrakları asıldı, evin önüne taziye çadırı kuruldu. Bir ambulansın da hazır bekletildiği sokakta, şehit Alpaslan için dua okundu.

Şehidin babası İbrahim Alpaslan, "Vatan sağ olsun, devletimiz sağ olsun, gururluyuz, kendimizi zor tutuyoruz ama gururluyuz. Düşmanı sevindirmeyeceğiz, yeneceğiz bunları da, vatan sağ olsun. En son 2-3 hafta önce konuştuk, 'Beni merak etmeyin iyiyim' dedi." diye konuştu.

Şehit Alpaslan'ın cenazesi Cumartesi (yarın) öğle namazına müteakip Gaziemir Gülhane Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Güncel Haberleri

AHBAP soruşturmasında yeni ayrıntılar: Avukat Ece Güner'in emniyetteki ifadeleri ortaya çıktı
Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal hayatını kaybetti
Yaprak Dökümü'nün Şevket'i son hali sosyal medyada gündem oldu
Haluk Levent'in Emniyet ifadesi: ‘Usulsüzlük diyebilirsiniz ama yolsuzluk diyemezsiniz’
Cem Yılmaz'ın Haluk Levent esprisi yeniden gündem oldu: '1 TL'lik vurgun varsa ülkeyi terk ederim'