Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu'ndan ortak basın açıklaması

Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu, ortak basın açıklaması gerçekleştiriyor.

Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu, ortak basın açıklaması gerçekleştiriyor.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi;

Kendilerini ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum.

(Fettah Tamince) Bir FETÖ borsası olduğunu önce biz dile getirmedik. AKP içinden farklı arkadaşlar, ülkede bu borsanın olduğunu defalarca ifade ettiler. Bu konuda bir cinayetin işlendiğini biliyoruz. Ama üstü kapatıldı. Fettah Tamince güçlü biri, tuttuğu avukatlar Erdoğan'ın avukatları. Oradaki ilişkilerin çok iyi incelenmesi lazım. Bu dava niçin açılmadı, hangi hakim hangi savcı bir şekilde taraf oldu bunların kamuoyuna açıklanması lazım.

Karamollaoğlu şunları söyledi;
Ümit ediyoruz ki ülkemiz normalleşme havasına girer. Karşılıklı fikirlerimizi gündeme getirdik, şu konuda bir ittifakımız var. Farklı fikirlerin barış içinde gündeme getirilme imkanı olursa ülkede huzur olur. 

(Kaftancıoğlu davası) Aradan 7 yıl geçtikten sonra bu konuyu tekrar açmak, gündemi değiştirmek için bir çaba gibi görünüyor bana. Üzerinde fazla yorum yapmayı doğru bulmuyorum.

(Tank Palet fabrikası) Adına ister özelleştirme ister kiralama deyin doğru bulmuyorum.

Güncel Haberleri

Ankara'da hissedilen deprem!
Arif Kocabıyık yeniden tutuklandı
Tutuklanan üniversite öğrencisi Esila Ayık hakkında karar belli oldu
Oyuncu Hayal Köseoğlu'nun PKK yorumu ortalığı karıştırdı
Bakan Memişoğlu'ndan 'kilo kontrolü' açıklaması