Meteoroloji uyardı!

İzmir Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü, cuma günü saat 20.00 sıralarında gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına beklendiğini açıkladı.

İzmir'de cuma günü akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış ile kuvvetli lodos beklendiği bildirildi. 

İzmir Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, cuma günü saat 20.00 sıralarında gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına beklendiği belirtildi. Ege Bölgesi'ne kuzeyden giriş yapması beklenen yağışın, pazar gününe kadar süreceği ve rüzgarın saatteki hızının 50-60 kilometreleri bulabileceği belirtildi. Yağışın, İzmir, Manisa ve Aydın illerinde özellikle cumartesi günü etkili olacağı, pazar günü de kuzey kesimlerde devam edeceği kaydedildi.

Yurttaşlar, yağış ve fırtınaya hazırlıksız yakalanmamaları konusunda uyarılırken balıkçılara da kuvvetli lodos uyarısı yapıldı.

Güncel Haberleri

Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın ailesi ile 10 ay önce çektirdiği fotoğraf ilk kez paylaşıldı
AKOM tarih vererek uyardı: Fırtına bekleniyor
İSKİ duyurdu: Bazı mahallelerde 8 saatlik su kesintisi
İnternet var, hizmet yok: Şikayetler rekor kırdı
Çocuklar Duymasın'ın Şükrü'sünün yeni işini görenler şaşırdı