MHP'den pasaport polislerinin kıyafetlerine tepki: 'İlkokul çocukları gibi'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu pasaport polisi kıyafeti için "O mavi yakalıklar polisimizin üniformasını basitleştirmiş" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı ile pasaport polislerinin kıyafetinde değişikliğe gidilmesine tepki gösterdi.

Değişikliğe gidilen kıyafetleri uygun bulmayan Vahapoğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Vahapoğlu yaptığı paylaşımda "Pasaport işlemi yapan polisin kıyafeti değişmiş. O mavi yakalıklar polisimizin üniformasını basitleştirmiş. Bir zamanlar ilkokul çocuklarının önlüklerinin üzerine taktığı yakalık gibi garip bir şeyi polisin üniformasına kim yakıştırmış merak ediyorum” ifadelerini kullandı.

Güncel Haberleri

Ahbap Derneği'nin ve şüphelilerin malvarlıklarına el konuldu
Oyuncu Levent Üzümcü gözaltına alındı
Ayasofya'da yüksek sesle İncil okuyan 2 turist gözaltına alındı
Trump'ın portresi 1 doların üzerine basılıyor
Ünlü YouTuber Başak Karahan acil ameliyata alındı