Operasyon başladı mı? Hulisi Akar’dan açıklama!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Harekat ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte, intikaller, hazırlıklar sürmekte." dedi.

Bakan Hulisi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz  ile Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Hava Harp Okulu 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'ne katılmak üzere Hava Harp Okulu’na geldi.     

Hava Harp Okulu’na gelişinde MSÜ Rektörü Erhan Afyoncu ve diğer yetkililer tarafından karşılanan  Akar, askeri öğrenci tören mangasını selamladı.     

 Fırat'ın doğusuna yönelik olası harekattaki hazırlıklarda gelinen son duruma ilişkin soruyu cevaplayan Akar, şunları söyledi:     
"Harekat ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte, intikaller, hazırlıklar sürmekte. Bunları da komutan arkadaşlarımızla birlikte yakinen takip etmekteyiz. Ancak bugünkü yaptığımız faaliyet de önemli bir faaliyet. Mazisi şan ve şerefle dolu kartal yuvası Harp Okulu'nun 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış töreni var. Harbiyelilerle birlikte olacağız, onlarla yemek yiyeceğiz, sohbet edeceğiz, bu önemli günü birlikte kutlayacağız."

Güncel Haberleri

Narin Güran’ın babası Ankara yolunda: “Kızımın hakkı yerdedir”
İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine büyük operasyon: 201 kişi gözaltında
Hasan Atilla Uğur ve Hasan Ataman Yıldırım’a ev hapsi verildi, 2 kişi tutuklandı
Kobra Murat dehşeti yaşadı: “1 milyon dolar istiyorlar, ailemi kaçırmakla tehdit ettiler”
İsrail Bağlantısı Ortaya Çıktı, 1,5 Milyar Liralık Mal Varlığına El Konuldu