VİDEO | HDP'lilere müdahale! ! Çok sayıda gözaltı var

HDP'lilerin, Suriye'ye yönelik askeri harekatla ilgili Ankara'da düzenlemek istediği basın açıklamasına polis çok sert müdahale etti. Müdahale sonrasında en az 10 kişi gözaltına alındı

HDP'lilerin, Suriye'ye yönelik askeri harekatla ilgili Ankara'da düzenlemek istediği basın açıklamasına polis çok sert müdahale etti. Müdahale sonrasında en az 10 kişi gözaltına alındı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekilleri Musa Piroğlu ve Kemal Bülbül'ün de bulunduğu yurttaşlar, HDP İl Binası önünde toplanarak, Suriye'ye yönelik askeri harekatı protesto etmek istedi.

Polisin eyleme izin vermemesi üzerine Sakarya Caddesi'nde yapılmak istenen basın açıklaması da engellenmeye çalışıldı.

HDP'li vekiller caddeye alınırken, diğer yurttaşlar ise polis tarafından uzaklaştırılmaya çalışıldı. Basın kartını göstermesine rağmen İleri Haber muhabiri de alandan zorla çıkarılmak istendi. Bu esnada yapılan müdahale de en az 10 kişi gözaltına alındı.

Güncel Haberleri

Narin Güran’ın babası Ankara yolunda: “Kızımın hakkı yerdedir”
İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine büyük operasyon: 201 kişi gözaltında
Hasan Atilla Uğur ve Hasan Ataman Yıldırım’a ev hapsi verildi, 2 kişi tutuklandı
Kobra Murat dehşeti yaşadı: “1 milyon dolar istiyorlar, ailemi kaçırmakla tehdit ettiler”
İsrail Bağlantısı Ortaya Çıktı, 1,5 Milyar Liralık Mal Varlığına El Konuldu