Gösteride modeller, aynalı bir duvarla ortadan ayrılmış podyumda birbirinden ayrı şekilde yürüdü. Duvar daha sonra kaldırıldı ve ikizler el ele tutuşarak bir kez daha podyumda boy gösterdi.
Markanın ve defilenin kreatif direktörü Alessandro Michele, defileyi "ikiz annelerine", annesi Eralda ve annesinin ikiz kız kardeşi Giuliana'ya adadığını söyledi.
İkiz kardeşliği "çok güçlü" diye niteleyen ünlü modacı, ikizlerin aile ve toplumdaki "bağı" hatırlattığını söyledi.
Michele, kendisini yetiştiren iki kadının çok yakın olduğunu, "sihirli bir şekilde çoğalmış" gibi durduğunu ifade etti.
Kreatif Direktör, "Podyumu tiyatro sahnesi olarak kullanıyorum. Moda, ötekilik düşüncesine güçlü bir şekilde hitap ediyor" dedi.
Independent Türkçe