75 yaşındaki Ajda Pekkan gençlere taş çıkardı

70’li yıllardan günümüze Süperstar lakabını taşıyan Ajda Pekkan, geçtiğimiz akşam Bodrum’da dillere destan bir şekilde sahne aldı.

Son yıllarda gerçekleştirdiği estetik operasyonlarla gündemden düşmeyen Ajda Pekkan, Bodrum’da sevenlerinin karşısına çıktı. Sahneye beyaz gömlek ve kot pantolonla çıkan usta sanatçı, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Koronavirüs döneminde bütün zamanını stüdyoda geçirdiğini söyleyen Pekkan, "Bu ay sonu yeni albümüm çıkıyor. Çok yoğun bir şekilde çalıştığımdan bu yaz denize bile giremedim. Sevenlerim için feda olsun!" sözleriyle müzikseverlerden büyük alkış aldı.

Kendisine eşlik eden dansçılarıyla birlikte yaklaşık üç saat muhteşem bir performans sergileyen Ajda Pekkan, konserini "Yakar Geçerim" şarkısıyla noktaladı. Ajda Pekkan'ın genç görünmesinin sırrı çözüldü. Ajda Pekkan Tayland'da yapılan ve litresi 500 bin dolardan satılan 'ölümsüzlük iksiri'ni düzenli olarak içiyor. Litresi 500 bin dolar olan iksir, 50 mililitrelik şişelerle satılıyor. Ajda Pekkan da şişesi 25 bin dolarlık bu özel içeceği, yılda ortalama 2 kez tüketiyor.

Magazin Haberleri

Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı
Monica Bellucci'nin Formda Kalma Sırrı Şaşırttı: Makarna ve Kek de Var