Amerikalı yıldız hamama dansöz kapattı!

Magazin dünyasından verdiği ilginç haberlerle tanınan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Hollywood yıldızı Catherine Zeta-Jones’un, eşi Michael Douglas ve çocuklarıyla yaptığı İstanbul tatilinin ilginç detaylarını yazdı.

Hollywood yıldızları Catherine Zeta-Jones ve Michael Douglas, dünya turu yaparak evliliklerinin 20’nci yılını kutlamış ve 3 Ocak’ta çocuklarıyla beraber İstanbul’a da gelmişti.

Çiftin, Ayasofya Camii’ni özel olarak açtırıp gezdiği ve Catherine Zeta-Jones ve çocuklarının, Sultanahmet Meydanı’ndaki Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı’nı ise, yine kapattırıp hamam keyfi yaptığı basında yer almıştı.

Akay’a göre basın, Hollywood’un oryantal tutkusunu atladı! Akay şöyle yazdı:

“Çok önemli bir kaynaktan öğrendiğim bilgiye göre, eşi otelde kalmayı tercih ederken çocukları Dylan ve Carys ile Ayasofya'daki bir hamama giden Catherine Zeta-Jones, hamamda dansöz istemiş. Rus asıllı ünlü sarışın oryantal Olga'yı hamama kapatarak, 15 dakikalık özel gösterisini izlemiş ve yüklü bir bahşiş vermeyi de ihmal etmemiş. Hamamda 4 saat kalan Zeta-Jones, ayrıca göbek taşına uzanıp kese yaptırmış ve Türk kahvesi içmiş.”

YURT HABER

Magazin Haberleri

Britney Spears, kaldığı otelden çıplak, battaniyeye sarılı olarak çıkarıldı
Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör konserde sarmaş dolaş!
İşte Youtube kanalı hacklenen Ruhi Çenet'in kaybettiği para
Mahmut Tuncer estetik yaptırdı lo! Son hali şok etti
Merve Taşkın sevgilisini şikâyet etti