Aras Bulut İynemli'nin bayram gafı!

Çukur dizisinde Yamaç karakterine hayat veren başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli, bayramları karıştırınca "19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun" diyerek paylaşımda bulundu.

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'daki rolüyle sıkça adından söz ettiren Aras Bulut İynemli, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda, büyük bir gafa imza attı.

23 NİSAN'LA 19 MAYIS'I KARIŞTIRDI

9,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının hikaye kısmından paylaşım yapan İynemli, bayramları karıştırınca "19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun" yazılı bir paylaşım yaptı. Hatasını fark eden oyuncu paylaşımı hemen sildi. Yeniden paylaşım yapan oyuncu bu sefer hatasız şekilde "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun" yazdı.

Magazin Haberleri

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin servetiyle gündemde! '5 kişiye yetecek miras kaldı'
Müge Anlı’da şoke eden itiraf: TikTok uğruna hem evi hem tarlası elinden gitti
'Soyumuz imparatora dayanıyor ama biz ahırda büyüdük'
Ünlü oyuncu 'aldatma' iddialarına ilk kez yanıt verdi
12 Yıllık Evlilik Sona Erdi: Pelin Karahan ile Bedri Güntay Boşandı!