Armağan Çağlayan'dan "1 milyon TL"lik bağış düzeltmesi

Armağan Çağlayan, Halk TV'deki depremzedelere yönelik ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyasına 1 milyon TL bağışlamadığını, konunun yanlış anlaşıldığını söyledi.

Kahramanmaraş depreminin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Halk TV’de düzenlediği ‘Bir Kira Bir Yuva’ bağış kampanyasına '1 milyon TL' bağışladığı ifade edilen ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bağışı kendisinin yapmadığını duyurdu.

İSİM BENZERLİĞİ

İsim benzerliğinden dolayı karışık yaşanmış olabileceğini söyleyen Çağlayan, bağışın ‘Özgül ve Armağan Çağlayan Vakfı’ tarafından yapıldığını belirtti.

Çağlayan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bağış kampanyasında, bir isim benzerliği sebebiyle yapılan bağış tarafımdan yapılmış gibi algılanmış ve haber yapılmış. Bağışı Özgül ve Armağan Çağlayan Vakfı yapmıştır. Karışıklık tamamen isim benzerliğinden kaynaklandı sanırım."

Magazin Haberleri

Ozan Güven'e hapis cezası!
Kubilay Aka'dan imaj değişikliği! Saçlarını pembeye boyadı
Survivor 2025 All Star'da ilk finalist belli oldu
O isim “Kral Kaybederse” dizisinden ayrıldı
'Boykot' çağrısı yüzünden TRT dizisinden çıkarılan Aybüke Pusat'ın yeni adresi belli oldu