2010 yılında televizyon ekranlarında hayatımıza giren ve Ankara'da çekilen Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi kısa sürede milyonlarca kişi tarafından benimsendi.
BEHZAT Ç YENİ SEZONA KISA BİR SÜRE KALDI
Üç sezon çekilen dizi, Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm ve Behzat Ç. Ankara Yanıyor isimli iki filmle desteklendi. Emrah Serbes'in kitaplarından uyarlanan dizi ve filmler üçüncü sezonun ardından ekranlara veda etmiş daha sonra Blu TV'de yayınlanan 4. sezon ile sevenleriyle buluşmuştu.
Geçen sürenin ardından Behzat Ç. hayranları için yarım bir hikâye olarak kalan dizinin yeni sezonu yine BluTV'de gösterime girmeye hazırlanıyor.
BEHZAT Ç'NİN YENİ SEZON OYUNCU KADROSU
Behzat Ç.'nin yeni sezonunda Erdal Beşikçioğlu, Berkan Şal, İnanç Konukçu'nun yanı sıra savcı karakteri için Gökçe Eyüboğlu ile anlaşıldı. Öte yandan diziye yeni ve genç bir isim olan, aynı zamanda Ankaralı olan oyuncu Burak Dakak da katıldı. Dakak, Çukur'daki rolüyle de dikkatleri üzerine çekmişti.
ERCÜMENT ÇÖZER VE HARUN DİZİDE YOK
Behzat Ç.'nin son sezonunda Ercüment Çözer karakterine can veren Nejat İşler ve Harun Tekinoğlu rolündeki Fatih Artman yer almayacak.
BEHZAT Ç OKUMA PROVASINDAN İLK KARELER
Tüm bu gelişmeler yaşanırken Behzat Ç'den sevenlerini heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Beğenilen dizinin okuma provası yapıldı ve provadan ilk kareler BluTV'nin sosyal medya hesabından paylaşıldı.
İşte o fotoğraflar: