Şarkıcı Gülşen, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde "22. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali"nde sahne aldı.
"HOŞUMA GİTMEDİ"
Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, bir ara sahneye çıkarak, Gülşen'e çiçek ve hediyeler takdim etti. Posbıyık, "Ancak hoşuma gitmedi. Gülşen'imizi böyle kapalı görmeye alışık değiliz" diyerek, espri yaptı.
GÜLŞEN, HEDİYEYİ KADINLAR ADINA ALDI
Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, şarkıcıya Elpek Dokuyan Eller'in hazırladığı bir hediyeyi armağan etti. Hediyeyi başına bağlayan Gülşen, "El emeği ve göz nuru. Benim için çok kıymetli. Kadının gücünü, yeteneğini ve varlığını her alanda görmek istiyoruz. Kadın isterse her şeyi yapar. Bu hediyeleri bütün kadınlar adına alıyorum. Destek veren herkese ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.