Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra bir arada

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, 'Aşk-ı Memnu'dan sonra ilk kez bir araya gelecek. İstanbul sahneleri yakında çekilecek olan film, Netflix'te yayınlanacak.

Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan ve yıllardır dillerden düşmeyen 'Aşk-ı Memnu'da Bihter ve Behlül karakterlerini canlandıran oyuncular Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'un yıllar sonra bir araya gelecekleri proje belli oldu. İstanbul sahneleri yakında çekilecek olan filmde New York sahneleri de olacak.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat film için dün ilk kez bir araya geldi ve okuma provalarına başladı. Yıllar sonra ilk kez aynı projede yer alacak oyuncuların filmi, Netflix'te yayınlanacak.

Filmin kadrosunda, son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir'de ekrana gelen oyuncu Senan Kara da yer alacak. Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstleneceği filmin yönetmenliğini Gönenç Uyanık üstlenecek. Filmin senaryosu ise Nuran Evren Şit imzası taşıyor.

Magazin Haberleri

Mahkemeden Merve Taşkın kararı
Dua Lipa: Hem Şarkıcıyım Hem Geleceğin Annesi Olabilirim
Kara Melek Geri Dönüyor! Sanem Çelik Yıllar Sonra Yeniden Setlerde
Ozan Güven'e hapis cezası!
Kubilay Aka'dan imaj değişikliği! Saçlarını pembeye boyadı