Beren Saat'ten sevindiren albüm açıklaması!

Son olarak Atiye dizisinde rol alan Beren Saat, albüm çıkarmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu yeni projesiyle ilgili, "Kenan acayip aranjmanlar yaptı şarkılara. Hayallerimin ötesinde bir çalışma oluyor" şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu Beren Saat ile eşi Kenan Doğulu Refik Anadol sergisinin açılışında objektiflere takıldı. Ünlü çift, galeriden ayrılırken magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Doğulu, sergi için "Refik Anadol, Los Angeles'tan sevdiğimiz bir dostumuz. Buradaki sergisi bizi heyecanlandırdı" dedi.

Saat'e bir süredir üzerinde çalıştığı müzik albümü soruldu. Oyuncu, "Kenan acayip aranjmanlar yaptı şarkılara. Hayallerimin ötesinde bir çalışma oluyor, çok heyecanlıyım" dedi.


Kenan Doğulu, "Beren Hanım şarkıcılığa başladı, siz oyunculuğu düşünür müsünüz?" sorusuna, "Zor bu saatten sonra. Hatırlarsanız bir zamanlar bir dizim olmuştu 'Hiç Bana Sordun mu' diye. Büyük fiyaskoyla sonuçlanan o diziden sonra hiç niyetlenmedim açıkçası" yanıtını verdi.

Magazin Haberleri

Balık yemek için Bodrum’u seçince 60 bin hesap ödedi!
Beren Saat içini döktü: Neden dizilerde yok?
Sezen Aksu'nun yeni albümü yayımlandı
Ünlü isimden bomba itiraflar: Soyun diyorlardı, soyunuyordum. Hep soydular beni…
Süper çift tatilde! Kıskandıracak pozlar...