Berna Laçin'den Mazhar Alanson'a olay "Meryem Ana" göndermesi!

MFÖ grubunun solisti Mahzar Alanson 2018 yılında yaptığı bir açıklamada, ‘Yandım Yandım’ şarkısının aşk şarkısı olmadığını, Kabe’ye yazıldığını söylemişti. Berna Laçin'den Alanson'a ilginç bir soru geldi.

MFÖ grubunun vokalisti Mazhar Alanson (72), 2018 yılında verdiği konser sırasında sevilen şarkısı 'Yandım Yandım' ile ilgili açıklama yapmıştı.

"BAKA BAKA DOYAMADIM, KABE'YEDİR, SİZ AŞK ŞARKISI ZANNEDERSİNİZ"

Alanson, "Yandım Yandım" kısmını Medine’de yazdım. 'Baka baka doyamadım, hem kokladım da’ Kabe’yedir. Ama siz onu dinlerken aşk şarkısı zannedersiniz." demişti.

"YENİDEN ŞARKILAR SÖYLEYEN KADIN KİM? MERYEM ANA MI?"

Ünlü sanatçının bu sözleri yıllar sonra yeniden sosyal medyada gündeme geldi. Berna Laçin de Alanson’un şarkılarını Medine ve Kabe’den esinlenerek yazdığını anlattığı videoyu alıntılayarak “Bana yeniden şarkılar söyleyen kadın kim? Meryem Ana mı?” şeklinde yaptığı yorumla gündem oldu.

Magazin Haberleri

Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar
Gülben Ergen'den lise yılları paylaşımı: 'Okulun havalı kızı'
Survivor'ın yıldızı Hilmi Cem İntepe evlendi
Kenan İmirzalıoğlu'ndan eşi Sinem Kobal'a romantik sürpriz: Alaçatı'da doğum günü kutlaması