BluTV'den Ankaragücü'ne Behzat Ç. yanıtı!

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi dizisinin 4. bölümünde "uyuşturucu satıcısı rolündeki Ankaragücü ürünlü karakter" sarı lacivertli camiayı rahatsız etmişti. BluTV'den açıklama geldi.

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi dizisinin son bölümünde Ankaragücü taraftarını oldukça rahatsız eden bir sahne ortalığı karıştırdı.

Başkent ekibi yayımladığı açıklamayla şu ifadelere yer vermişti:

“Kamuoyuna duyuru….Dijital bir platformda yayınlanan Behzat Ç dizisinde bir uyuşturucu satıcısının MKE Ankaragücü taraftarı olarak gösterilmesini üzülerek takip ettik. 112 yıllık bir tarihe sahip Milli Mücadele döneminin kahramanları İmalat-ı Harbiye işçileri tarafından kurulan bir kulübün armasının bu şekilde kullanılmasını şiddetle kınıyoruz. Ankara’da çekimleri yapılan bir dizinin Ankara’nın en önemli değerlerinden birine yaptığı bu saygısızlığı asla kabul etmiyoruz. Behzat Ç dizisinin senaristinden yapımcısından ve yayıncı kuruluşundan camiamızdan özür dilemesini ve yaptıkları kabul edilemez yanlışı düzeltmesini ivedilikle bekliyoruz konuyu mutlaka takipçisi olacağız.”

BLUTV O SAHNEYİ DÜZELTTİ

Birsen Altuntaş, konuyla ilgili bluTV yetkilileriyle görüştü. Kasıtlı olarak yapılan bir durumun söz konusu olmadığını belirten yetkililer hemen konuya müdahale ettiklerini ifade etti ve “yanlış anlaşılmadan dolayı çok üzgün olduklarını ve sahneyi hemen değiştirdiklerini” söyledi.

Magazin Haberleri

Final tarihi netleşen İnci Taneleri dizisi için şaşırtan karar
Kenan İmirzalıoğlu setlere geri dönüyor! O dizi ile için alacağı ücret bile konuşuluyor
'Hayat Bilgisi' dizisin 'Kikirik'i Çisil Oral bambaşka biri oldu
Sihirli Annem dizisi yeniden çekiliyor! Eski kadroda yer alan o isim çağrılmayınca sitem etti
Şarkıcı Derya Uluğ duyurdu! Pantolonları Bakan Mehmet Şimşek'le karıştı