Bülent Ersoy, 3 yıl boyunca dayak yediği aşkını ifşa etti

Bülent Ersoy'dan bomba bir aşk itirafı geldi. Ersoy, ilişkide olduğu ismin kendisini 3 yıl dövdüğünü söyledi.

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan ile birlikte yaptığı YouTube programı olan 'Dünya Güzellerim'de aşk hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulunarak başından geçenleri itiraf etti.

YouTube hesabında keyifli sohbetlerde bulunan üçlüden diva lakaplı Bülent Ersoy'un itirafı son programa damgasını vurdu.

"FAHRETTİN BEY, BENİ İYİLİĞİM İÇİN ÇOK DÖVDÜ"

Ersoy, 2005'te hayatını kaybeden Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan ile 3 yıl ilişki yaşadığını açıkladı. Bülent Ersoy, daha önce yaptığı açıklamada, "Fahrettin Bey, beni iyiliğim için çok dövdü" demişti.

"CİCİ ANNEM VE ASKERLİK ARKADAŞIM"

Fahrettin Aslan'ın oğlu Sacit Aslan, Bülent Ersoy için "Bülent Ersoy, benim cici annem. Ama aynı zamanda askerlik arkadaşım" ifadelerini kullanmıştı.

"BÜLENT BEY DEDİĞİM İÇİN BENİ MAHKEMEYE VERDİ"

Sacit Aslan, Bülent Ersoy'la önceden davalık olduğunu da söylemişti. Aslan, "Yıllar sonra ‘Bülent Bey’ dediğim için beni mahkemeye verdi. Ama hakime, “Hanımefendi askerlik arkadaşım olur” deyince dava düştü" şeklinde konuşmuştu.

DİVADAN AŞK İTİRAFI

Programda Bülent Ersoy, Fahrettin Aslan ile aşk yaşadığını itiraf etti. Ünlü sanatçı Ersoy, ilişkilerinin üç yıl sürdüğünü söyledi. Safiye Soyman da bu itiraf sonrası, "Bunu bilmiyordum" yanıtı verdi.

Magazin Haberleri

Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı
Monica Bellucci'nin Formda Kalma Sırrı Şaşırttı: Makarna ve Kek de Var