Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan Youtube'da buluşuyor!

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan Youtube'da Dünya Güzellerim Masada programında yeniden bir araya geliyor.

2017 yılında televizyon ekranlarında seyirciyle buluşan 'Dünya Güzellerim' programı dijital mecrada yeniden izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan, Youtube'da tekrar bir arada olacak. Programın ilk bölümü ise 16 Aralık'ta yayınlanacak.

DÜNYA GÜZELLERİM MASADA

6 sene önce gezi ve eğlence programı olarak ekrana gelen "Dünya Güzellerim" programı ile milyonları eğlendiren ünlü sanatçılar Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman, aynı formatla bu kez de YouTube'da 'Dünya Güzellerim Masada' isimli programda buluşuyor.

MAGAZİN VE GÜNCEL OLAYLARI KONUŞACAKLAR

Bloom Medya tarafından hazırlanan ve yeni adıyla 'Dünya Güzellerim Masada' olarak yayımlanacak olan programda üç ünlü isim, magazin ve güncel olayları kendi bakış açılarıyla masaya yatıracak.

Daha önce Hindistan, Nepal ve Vietnam gibi ülkeleri ziyaret ederek farklı kültürleri değişik bir içimde deneyimleyen Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman, bu kez sohbet formatıyla epey güldürecek.

Programın fragmanına birçok yorum gelirken, insanlar bu işi heyecanla takip edeceklerini belirtti. 

Magazin Haberleri

Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı
Monica Bellucci'nin Formda Kalma Sırrı Şaşırttı: Makarna ve Kek de Var