Can Yaman'dan hayranına: 'Arka odaya geçelim'

Can Yaman İspanya'da katıldığı bir televizyon programında hayranının "Bu Dünya'dan olduğunu kanıtla" sorusuna "Arka odaya geçelim" yanıtını verdi.

Oyuncu Can Yaman'ın davetli olarak gittiği İspanya'da bir televizyon programında kadın hayranına yaptığı "Arka odaya geçelim" yorumunun ardından Şubat ayında çekimlere başlamak üzere anlaştığı dizinin yapımcısından tepki geldi. Projenin eylül ayına kadar rafa kalktığını söyleyen yapımcı Faruk Turgut, "Can çizmeyi aştı" dedi. 

2. Sayfa programına telefonla bağlanan Turgut, Yaman'ın dün sosyal medyada yayılan televizyon programı görüntüleri ve son zamanlarda gündem olan 'libido' açıklamalarının ardından anlaştıkları dizi projesinin rafa kalktığını duyurdu. Turgut, “Can çizmeyi aştı. Yaptığı açıklamalar talihsizdi. Diziyi eylüle kadar rafa kaldırıyoruz” dedi. 

Can Yaman, İspanya'da katıldığı televizyon programında kendisine "Bize Can Yaman'ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin" sorusunu soran kadın hayranına yanıt olarak "Arka odaya geçelim" demişti. 

Magazin Haberleri

İrem Derici’nin nişanlısı Melih Kunukçu tutuklandı
Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar
Gülben Ergen'den lise yılları paylaşımı: 'Okulun havalı kızı'
Survivor'ın yıldızı Hilmi Cem İntepe evlendi