Defne Samyeli: Telefonumu karıştırırken buldum

Star TV ekranlarında yayınlanan Sol Yanım'ın yıldızı Defne Samyeli, geçtiğimiz kış çekilen arşiv karelerini sosyal medyadan yayınladı. Damyeli, Palandöken'de çekilen mayolu pozlarına "Telefonumu karıştırırken buldum" notunu yazdı.

Yeni dizi Sol Yanım'da Asena karakteriyle izleyici karşısına çıkan Defne Samyeli, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

48 yaşındaki Samyeli son olarak Palandöken'de çekilen karlar üzerinde mayolu pozlarını yayınladı.

Samyeli, fotoğraf karelerine "Telefonumu karıştırırken buldum" mesajını yazdı.  Instagram'da yaklaşık 800 bin takipçisi bulunan Samyeli'nin fit görüntüsü takipçileri tarafından olumlu yorumlar aldı.

İki kızı olan Samyeli, geçtiğimiz günlerde yaptığı “Anne olmak benim tercihim değildi. Ama beni o kadar değiştirdi ki, bir tarafım 4-5 çocuk daha yapardı! Kız arkadaştan alabileceğim her şeyi onlardan alıyorum” açıklamasıyla gündeme gelmişti.

Magazin Haberleri

Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı
Monica Bellucci'nin Formda Kalma Sırrı Şaşırttı: Makarna ve Kek de Var