Defne Samyeli'den İsrail sorusuna olay yanıt: Tribünlere oynamak...

Defne Samyeli'nin İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ile ilgili katıldığı bir etkinlikte kendisine sorulan soruya verdiği yanıt gündeme bomba gibi düştü.

Defne Samyeli'nin katıldığı bir davette İsrail'in Refah'a yönelik bombardımanı ile ilgili soruya verdiği "Bu sorunun da buna verilen tüm cevapların da tribünlere oynamak olduğunu düşünüyorum." yanıtı sosyal medyayı salladı.

Ünlü oyuncu ve sunucu Defne Samyeli hem özel hayatı hem de açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiren isimlerden birisi.

Samyeli, bu kez geçtiğimiz gün katıldığı bir davette Filistin’deki İsrail soykırımı hakkında yaptığı açıklamayla gündeme geldi. Samyeli şunları söyledi:

"TRİBÜNLERE OYNAMAK"

"Bu sorunun da buna verilen tüm cevapların da tribünlere oynamak olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu konu on yıllardır devam eden altında çok farklı dinamiklerin olduğu bir konu.

"GÜNÜ KURTARMAYA YÖNELİK AÇIKLAMALAR"

Taraflar konusunda haklı haksız demek ya da burada bir davette siz mikrofonu uzattığınızda iki satır "A çocukları ölmesin, gözyaşları artık dinsin, savaş olmasın barış olsun" demenin son derece yüzeysel, günü kurtarmaya yönelik açıklamalar olduğunu düşünüyorum.

"SİLAHLARIMIZ OLDUĞU MÜDDETÇE BARIŞ OLACAĞINI DÜŞÜNMEK SAFÇA"

Elbette ki dünyada insanların katledilmesi kimsenin oturup huzur içinde izleyebileceği bir şey değil. ama bu dünyada sistem böyle olduğu müddetçe, bizim askerlerimiz, ordularımız, silahlarımız olduğu müddetçe barışın olacağını düşünmek de son derece safça bir yaklaşım."

Magazin Haberleri

Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı
Monica Bellucci'nin Formda Kalma Sırrı Şaşırttı: Makarna ve Kek de Var