Dur durak bilmiyor! Bir şarkıcı daha hastanelik oldu!

Ünlü isimler Ajda Pekkan, Aleyna Tilki ve Zeynep Bastık'tan sonra bir şarkıcıdan daha kötü haber geldi. Simge Sağın konser provasında fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Verdiği konserlerle Türkiye'yi sallayan kadın pop yıldızları peş peşe hastanelik oluyor.

Ajda Pekkan düşüp kalçasını kırdı, Aleyna Tilki’nin ses telleri zarar gördü, Zeynep Bastık’ın omurgası kırıldı. Şimdi de Simge Sağın hastanelik oldu.

FENALAŞTI

Şarkıcı Simge Sağın önceki akşam Jolly Joker Vadi İstanbul’daki konseri için gittiği provada fenalaştı. Şarkıcı, konsere 15 dakika kala mide bulantısıyla hastaneye kaldırıldı.

"ÖZÜR DİLİYORUM"

Simge Sağın “Konserime çıkmama son 15 dakika kala inanılmaz bir mide bulantısı oldu. İstifra etmeye başladım. Şu an hastanedeyim. Gerçekten iyi değilim. Beni bilenler bile ne olursun sahneye mutlaka çıkarım. 6 Ocak’ta görüşmek üzere… Hepinizden özür diliyorum” dedi.

"VİRAL BİR ENFEKSİYONUM VARMIŞ"

Bugün de son durumu hakkında bilgi veren Sağın, “Viral bir enfeksiyon varmış. Şimdi evdeyim. Dinleniyorum, iyiyim. Mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Lütfen siz de dikkat edin. Sağlıkla kavuşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Magazin Haberleri

Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı
Monica Bellucci'nin Formda Kalma Sırrı Şaşırttı: Makarna ve Kek de Var