Ebru Şallı'nın eşi Sakaryaspor'a talip

Sakaryaspor pazar günü Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda kongre gerçekleştirecek. Bugüne kadar başkanlığa kimse aday olmazken Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş Sakaryasporun yüzde 49 hissesine talip oldu.

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş Sakaryasporun yüzde 49 hissesine talip oldu.
Bu sezon 2. Lig Play-Off Çeyrek Final maçında elenerek 1. lig umutlarını önümüzdeki sezona bırakan Sakaryaspor 16 Ağustos Pazar günü kongreye gidiyor.

Sakaryaspor başkanlığı için bugüne kadar aday çıkmazken Uğur Akkuş Sakaryaspor’a talip oldu.Akkuş’un Vali Çetin Oktay Kaldırım ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye yazmış olduğu mektupta şirket olarak Sakaryaspor’un yüzde 49 hissesini satın almak istediklerini söyledi.

Magazin Haberleri

Bahar Candan ablası için Dilan Polat ile helva kavurdu: Paylaşımı tepki topladı
Nilperi Şahinkaya film çekimi için gittiği Fethiye'de ortalığı birbirine kattı: Ekip arkadaşlarından özür diledi
Rus milyarder Bodrum'a demir attı
Müge Anlı’nın yıllarca gizli tuttuğu kızı Lidya, hukuk fakültesinden mezun oldu
Nihal Candan hayatını kaybetti: Sosyal medya fenomeni 23 kiloya kadar düşmüştü