Erotik pozları hatırlatılan Turabi ağladı: Hep dışlandım

Survivor 2024 All Star'da kavgalar bitmiyor. Turabi'ye Ogeday müstehcen paylaşımlarını hatırlattı. Turabi ise hep dışlandığını söyleyerek ağladı.

Survivor'da Ogeday'ın Turabi ile girdiği tartışmada Turabi'nin sosyal medyadan paylaştığı erotik fotoğraflarını hatırlatması ortamı gerdi.

Ogeday Turabi'ye "Bir odada fotoğraflar koyup, talihsiz bir kaza sonucu tövbe edip SMS'siz bir sene olduğu için tekrardan Survivor'a geldiği için..." dedi.

Turabi ise "Herkes tek tek bana saldırmaya başladı alayı gelse... Hepsi öğrenmiş bunu önce tahrik ederek, hakaret ederek o da yetmeyince özel hayata girerek" şeklinde cevap verdi.

"HER ZAMAN AŞAĞILANDIM"

"Büyüklük de sizin olsun şampiyonluk da bana çocukluğumu verin yeter" diyen Turbo Turabi "Bunlar aslında çocukluğumu tam yaşayamadığım içindi bana çocukluğumu yaşatmadılar" dedi.

Turabi ayrıca, "Benim hayatımla ilgili beni yadırgamayı çok iyi biliyorlar ama benim buralara nasıl geldiğimi bilmiyorlar bana çocukluğumu bile yaşatmadılar, tek hayalim vardı dans etmek. Hayırsız evlat muamelesi gördüm, her zaman aşağılandım, 14'lü yaşlarımda sokağa atıldım" diyerek ağladı.

Magazin Haberleri

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin servetiyle gündemde! '5 kişiye yetecek miras kaldı'
Müge Anlı’da şoke eden itiraf: TikTok uğruna hem evi hem tarlası elinden gitti
'Soyumuz imparatora dayanıyor ama biz ahırda büyüdük'
Ünlü oyuncu 'aldatma' iddialarına ilk kez yanıt verdi
12 Yıllık Evlilik Sona Erdi: Pelin Karahan ile Bedri Güntay Boşandı!