Esara Balamir'in koronavirüs testi pozitif çıktı

Sunucu Esra Balamir'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Kendisine de test yapıldığını ve sonucunun pozitif çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyen Balamir'den kötü haber geldi.

Balamir, geçtiğimiz günlerde "Arkadaşıma Covid-19 testi yapıldı. Maalesef arkadaşım da pozitif çıktı. Bana da test yaptılar. Sanırım benimde pozitif" dedi. Yeni bir açıklama yaparak test sonucunun pozitif çıktığını söyleyen Balamir,"Tedavi oluyorum. Eve ilaç getiriyorlar" dedi.

 Teşhis konulamayan hastalığı ile savaşıyordu
 
Geçtiğimiz aralık ayında bir alışveriş merkezinin çıkışında objektiflere takılan Esra Balamir, yılladır teşhis konulamayan hastalığı ile mücadele ettiğini söylemişti. Balamir, "Tedavim devam ediyor. Cerrahpaşa'da 6 haftada bir yatış yapıyorum.

Tedavimde damar yolundan ilaç veriliyor. Uzun yıllar, hatta ömür boyu almak zorunda kalabilirim. Bu da benim kaderimde varmış, her şey Allah'tan. Buna da şükür ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Magazin Haberleri

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin servetiyle gündemde! '5 kişiye yetecek miras kaldı'
Müge Anlı’da şoke eden itiraf: TikTok uğruna hem evi hem tarlası elinden gitti
'Soyumuz imparatora dayanıyor ama biz ahırda büyüdük'
Ünlü oyuncu 'aldatma' iddialarına ilk kez yanıt verdi
12 Yıllık Evlilik Sona Erdi: Pelin Karahan ile Bedri Güntay Boşandı!