Eşref Kolçak’tan üzen haber!

92 yaşındaki usta oyuncu Eşref Kolçak’ın akciğerleri tedavi edildi ancak yürümekte zorlandığı için uzun süre daha hastanede tedavi göreceği öğrenildi.

Geçen ocak ayında akciğerlerinin su toplaması nedeni ile Bursa Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan usta oyuncu Eşref Kolçak’ın, yürümekte zorlandığı öğrenildi.

'GÖZLERİM AÇIK GİDER'

OnurAkayMedya’dan Nursel Eroğlu, Bursa’ya giderek Eşref Kolçak’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Eşref Kolçak’ın akciğerlerinin tedavi edildiği ancak ayağında oluşan kireçlenme nedeni ile yerinden kalkamadığı ve yürümekte zorlandığı öğrenildi.

Nursel Eroğlu’na açıklama yapan Eşref Kolçak, “Sinemada 75 yıllık telif hakkımı almadan gidersem gözlerim açık gider.” dedi.

Sevenlerine sesli mesaj da gönderen oyuncu,”Beni ne kadar seviyorsanız ben sizi iki misli seviyorum. Hadi hepinizi öpüyorum canı gönülden.” ifadelerini kullandı.

Magazin Haberleri

Squid Game'in final sezonundan ilk fragman
Rapçi Lvbel C5 tutuklandı
Elvin Levinler, dünyanın en pahalı üzümünü yedi! Üzümün fiyatı şok etti
Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı oyuncu Feyza Civelek hakkında soruşturma başlatıldı
Türkiye'de konser verecek olan Justin Timberlake'in sahne arkası istekleri şaşırttı