Ezgi Mola'dan Neşe Nur Akkaya'ya destek: "İt gibi öğreneceksin"

‘Neşe Nur Akkaya yalnız değildir’ diyen Ezgi Mola, başörtülü akademisyene yapılan saldırıya tepkisini dile getirdi.

Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si Ezgi Mola, akademisyen Neşe Nur Akkaya'nın İstanbul Nişantaşı'nda oturduğu parkta, başörtülü olduğu gerekçesiyle Eray Çakın isimli şahsın yumruklu saldırısına uğramasına tepki gösterdi.

“SAYGI DUYMAYI ÖĞRENECEKSİN”
Twitter hesabından paylaşımda bulunan oyuncu, “İster türbanını takar ister kısa şortuyla gezer! Bu ‘terbiyesizliği’ -içimden geçenleri siz anlarsınız artık- iğrenç buluyorum, iğrenç. Sana ne kardeşim sana neee, istediğini giyecek, istediğini takacak ve sen saygı duymayı it gibi öğreneceksin!” ifadelerini kullandı.

Paylaşımıyla kısa sürede gündem olan Mola, daha sonra attığı tweette ise Twitter'da en çok konuşulan konuların yer aldığı Trend Topic listesinde üst sıralara yerleşen “#NeseNurAkkayaYalnızDeğildir” etiketini paylaştı.

Magazin Haberleri

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin servetiyle gündemde! '5 kişiye yetecek miras kaldı'
Müge Anlı’da şoke eden itiraf: TikTok uğruna hem evi hem tarlası elinden gitti
'Soyumuz imparatora dayanıyor ama biz ahırda büyüdük'
Ünlü oyuncu 'aldatma' iddialarına ilk kez yanıt verdi
12 Yıllık Evlilik Sona Erdi: Pelin Karahan ile Bedri Güntay Boşandı!