Faciadan sağ çıkan Sergen Deveci'den ilk paylaşım!

Tiyatro oyunu turnesi dönüşünde geçirdikleri korkunç trafik kazasının ardından hastaneye kaldırılan Sergen Deveci, hasta yatağından ilk kez paylaşım yaptı.

Amasya Merzifon'da tiyatro ekibini taşıyan minibüs, TIR'a arkadan çarptı. Feci kazada, minibüste bulunan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş ölürken, 8 kişi de yaralandı.

Kazada ağır yaralanan oyuncu Sergen Deveci ambulans uçakla İstanbul'a getirildi. Tedavisi devam eden oyuncu hasta yatağından çektirdiği fotoğrafı paylaşarak hayranlarının endişesini ve merakını giderdi.

"GÜNDEMİ MEŞGUL EDEREK SİZE ZARAR VERMEK İSTEMİYORUM"

3 kişinin öldüğü kazadan sağ kurtulan Deveci, "Bazı haberlerin önüne geçmek ya da durdurmak için paylaşım yapmak zorundayım. Şu süreçte birlikte yollardan geçtiğimiz arkadaşlarımızı kaybetmenin acısını hissediyorum sadece. Haberlerin aksine gayet iyiyim, hissediyorum, yemek yiyorum ve tepki veriyorum. Gündemi bu şekilde meşgul ederek size zarar vermek istemiyorum. Sevginizi kısacık sürede gayet derinden hissettim. 2. Baharımın geriye kalan kısmında hep buna, bu sevgiye layık olmaya çalışacağım. Kaybettiğimiz canlarımıza, arkadaşlarımıza, dostlarıma Allah'tan rahmet diliyorum. Sağlıklı günlerde görüşmemiz dileklerimle lütfen benim için endişelenmeyin" dedi.

Magazin Haberleri

Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar
Gülben Ergen'den lise yılları paylaşımı: 'Okulun havalı kızı'
Survivor'ın yıldızı Hilmi Cem İntepe evlendi
Kenan İmirzalıoğlu'ndan eşi Sinem Kobal'a romantik sürpriz: Alaçatı'da doğum günü kutlaması