Farah Zeybep Abdullah, sosyal medyada çirkin bir saldırıya maruz kaldı.
"FARAH ZEYNEP DENEN..."
Günaydın'dan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; kimliği belirsiz bir kullanıcı, 13 Aralık tarihinde "Farah Zeynep denen...'ya gitmedi, en azından. Her şeye o karıyı koyuyorlar" şeklinde ağır ithamlarda bulundu.
Paylaşımı fark eden Abduhllah, hemen harekete geçti. Ünlü oyuncunun avukatı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu.
"HAKARETE MARUZ KALMIŞTIR"
Dilekçede, "Müvekkilim yer aldığı dizi, film ve reklamlar ile oyunculuk alanında kendini gösteren bir oyuncudur. Kimliği belirsiz şüpheli tarafından hiçbir neden yokken hakarete maruz kalmıştır" diyerek şikayetçi oldu.
Şahsını hedef aldıklarını söyleyen ve bu tarz paylaşımlardan kurtulmak isteyen 33 yaşındaki oyuncu, kullanıcının kimliğinin tespit edilmesini talep etti.