Fazıl Say 'iyi değilim' diyerek duyurdu: Bir süre ara vermek istiyorum

Geçtiğimiz günlerde eşi Ece Dağıstan ile tek celsede boşanan Fazıl Say, yaptığı paylaşımla sosyal medyaya ara vereceğini açıkladı.

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, önceki gün 2019 yılında evlendiği Ece Dağıstan ile tek celsede boşandı. Ayrılık kararını Dağıstan'ın elini tuttuğu bir fotoğrafı paylaşarak duyuran Fazıl Say, işlerine yoğunlaşmak istediği için sosyal medyaya ara verme kararı aldı.

"UZUNCA BİR MÜDDET ARA VERMEK İSTİYORUM"

Instagram hesabından uzun bir veda paylaşımı yapan Fazıl Say, şu ifadeleri kullandı: "İzninizle uzunca bir müddet sosyal medyaya ara vermek istiyorum. Bestelerime konserlerime konsantre olmak istiyorum. Onlar benim tek tedavim şu an. Tedavi, çünkü iyi değilim. İyi olmak için zamana ihtiyaç var. İnançla ve umutla devam edeceğim ama zamana ihtiyaç var."

Magazin Haberleri

Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı
Monica Bellucci'nin Formda Kalma Sırrı Şaşırttı: Makarna ve Kek de Var