Garsonun başına alkol döken Demet Akalın'dan tuhaf savunma

Demet Akalın, mekanda getirilmediği alkolü garsonun başına dökmesiyle gündem olmuştu. Akalın'dan açıklama geldi.

Kendisine getirilen alkollü içkiyi beğenmeyen ve garsonun başından aşağı döken şarkıcı Demet Akalın gündem oldu. Twitter'da en çok konuşulanlarda ilk sıralarda yer alan Akalın, gecede yaşananları anlattı.

"GURBETÇİ MÜŞTERİLER GARSONLARA DÖKÜLMESİ İÇİN GÖNDERİYOR"

Şimdi Duyduk'a özel açıklama yapan Demet Akalın, içki dökme olayı için "Ben şampanya paralarını diğer solistler gibi cebe değil, çalışanlara bırakıyorum. O gecede personel şefinin kendisi 'dök, dök' diye ısrar ediyor. Gelen gurbetçi müşterilerde şampanyaları zaten, garsonların kafasından dökülmesi için gönderiyor" dedi.

"ŞİMDİ Mİ BATTI BİRİLERİNE?"

İçki dökme olayının yıllardır yapıldığına dikkat çeken sanatçı, sözlerini şöyle tamamladı: "10 senedir dökülüyor şampanyalar bu şekilde, şimdi mi battı birilerine? Aman zaten takmıyorum artık böyle şeyleri. Zamanında orkestrama para takılmasını yasaklamıştım ama pandemiden sonra deli gibi taktırıyorum. Özellikle de euro takın diyorum. Tahmin edersin ki, ben bazı türkücüler gibi böyle kazançları kendi cebime değil, çalışanlara bırakıyorum. Benim kalbimi bilenler, bana yeter."


 

Magazin Haberleri

Mahkemeden Merve Taşkın kararı
Dua Lipa: Hem Şarkıcıyım Hem Geleceğin Annesi Olabilirim
Kara Melek Geri Dönüyor! Sanem Çelik Yıllar Sonra Yeniden Setlerde
Ozan Güven'e hapis cezası!
Kubilay Aka'dan imaj değişikliği! Saçlarını pembeye boyadı