Gazapizm konserinde "hükümet istifa" sloganı

Rapçi Gazapizm'in verdiği konserde müzikseverler "hükümet istifa" sloganı attı.

Kahramanmaraş'taki büyük depremlerin ardından depremzedelere destek yurdun dört bir yanında farklı biçimlerde devam ediyor.

Rap müzisyeni Gazapizm dün gece İstanbul Volkswagen Arena’da konser depremzedelerle dayanışma için konser verdi. Konserden elde edilen tüm gelirin deprem bölgesindeki köy okullarına bağışlanacağı duyuruldu. 

"HÜKÜMET İSTİFA" SESLERİ YÜKSELDİ

Konserde Gazapizm'in yanı sıra Ceza, Göksel, Melike Şahin, Haluk Levent gibi sürpriz isimler de sahne aldı. Çok sayıda kişinin desteklediği konserde "hükümet istifa" sesleri yükseldi. 

"YERİM YURDUM VARDI IŞIKLARIM YANARDI"

Gazapizm de sahnede yaptığı kısa konuşmada şöyle konuştu:

"Bir amaç için buradayız. Büyük bir deprem oldu. 40 bin küsur insan öldü. Üzgünüz sıkkınız öfkeliyiz. Ne söyleyeceğimiz biliyorum söyleyeceğim de. Ama Adıyaman'da bir duvar yazısı gördüm, 'Yerim yurdum vardı ışıklarım yanardı' diye. Sınıf kinimizi ortaya koyduğumuza göre onu söyleyebiliriz arkadaşlar.""

Magazin Haberleri

Türkiye yerine İtalya'yı tercih eden oyuncu Can Yaman tepkiler sonrası sessizliğini bozdu
Seray Sever Bodrum'daki lahmacun fiyatlarına isyan etti
Final tarihi netleşen İnci Taneleri dizisi için şaşırtan karar
Kenan İmirzalıoğlu setlere geri dönüyor! O dizi ile için alacağı ücret bile konuşuluyor
'Hayat Bilgisi' dizisin 'Kikirik'i Çisil Oral bambaşka biri oldu