Gökhan Özoğuz'dan deniz salyaları ve Kanal İstanbul iddiası!

Gökhan Özoğuz, deniz salyası vakasında hükümeti sorumlu tuttu ve "Kanal İstanbul için bu bir oyun" iması yaptı.

Marmara Denizi, deniz salyası olarak da bilinen müsilaj nedeniyle tehdit altında.

Canlı popülasyonunun ve çevre temizliğinin etkilendiği müsilaj nedeniyle başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Neredeyse tüm Marmara Denizi'nde rastlanan deniz salyaları ile ilgili en önemli çözüm önerisi ise Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan geldi.

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, Kanal İstanbul ile birlikte Karadeniz'den akan nehirlerin Marmara'ya karışacağını ve güçlü akıntıyla deniz salyasının da önüne geçileceğini söyledi.

Muhalif görüşü ile bilinen şarkıcı Gökhan Özoğuz ise bu açıklamadan sonra deniz salyaları için "tiyatro" imasında bulundu.

"N'OLDU BİR ANDA ORTAYA ÇIKTI"
Deniz salyasının Kanal İstanbul'un yapılabilmesi için hükümetin bir oyunu olduğunu iddia eden Özoğuz, "Hayatımızda ilk defa deniz salyası diye birşey duyduk. Bu salya n'oldu da bir anda çıktı ortaya da Kanal İstanbul bunun ilacı denmeye başlandı? Bu Boğaz'da yalandan gemiyi karaya çarptırıp, gördün mü bak Boğaz'dan gemi kaza yapıyor filmiyle aynı gibi birşey mi yine? Yalanınız batsın." dedi.

Magazin Haberleri

Dua Lipa: Hem Şarkıcıyım Hem Geleceğin Annesi Olabilirim
Balık yemek için Bodrum’u seçince 60 bin hesap ödedi!
Beren Saat içini döktü: Neden dizilerde yok?
Sezen Aksu'nun yeni albümü yayımlandı
Ünlü isimden bomba itiraflar: Soyun diyorlardı, soyunuyordum. Hep soydular beni…