Bir döneme damgasını vuran popüler müzik grubu Hepsi, Gülçin'in gruptan ayrılmasıyla dağılmıştı.
Her biri bambaşka alanlara yönelen grup üyelerinden Cemre Kemer, sosyal medya fenomeni olarak geçimini sağlıyor. Kemer son olarak Danla Bilic'in programına konuk oldu. Bilic, Cemre Kemer'e "Bu grubun dağılmasıyla morali bozulmuş bir hayranın olarak bunu bana borçlusun. Ne oldu?" diye sorunca Cemre Kemer hiç istemeyerek yanıt verdi.
"BİZ TEKRAR BARIŞTIK"
Kemer, "Biz şimdi tekrar barıştık ya, aramızda şu an iyi... Bir şeyleri yanlış anlayabilir. Biz onun kendi dünyasında o boyutta mutsuz olduğunu anlayamamışız" diyerek konuyu geçiştirmeye çalıştı.
"ANLAMAMIŞIZ"
Bilic'in ısrarları sonrası ise şu ifadeleri kullandı:
"Aramızda bir gruplaşma falan hiçbir zaman olmadı. Zaten o yüzden de o gerçekten ayrıldığında anlamamışız. Yani biz olayı tam anlamamışız. Televizyonlara çıkıp, 'Biz futbol takımı değiliz, hiç kimse bir yere transfer olmuyor' gibi demeçler verdik ya, oluyormuş o sırada işte!"
Cevabı tam olarak yeterli bulmayan Danla Bilic, "Peki siz o ana kadar hiçbir şey anlamadınız ve Gülçin bir anda gelip 'Ben gidiyorum ben artık yokum' mu dedi?" diye sordu.
"GÜLÇİN'DEN DOLAYI DEĞİL, PLAK ŞİRKETİNDEN ÖTÜRÜYMÜŞ"
Kemer, "Gelip demedi, gitti. Bu Gülçin'den dolayı değilmiş. O zamanlar zaten problem yaşadığımız plak şirketinden ötürüymüş" diye açıkladı.
Her şeyin kendilerini büyük miktarda dolandıran plak şirketi yüzünden yaşandığını, şirketin Gülçin'in gidişi sonrasında grubun diğer üyelerini yanlış yönlendirdiğini anlatan Kemer, sözlerini bu şekilde noktaladı.