Hadise konserde başka yüzük fırlattı

Boşanma kararı alan şarkıcı Hadise, İstanbul konseri sırasında Mehmet Dinçerler’in geri istediği iddia edilen yüzüğü çıkarıp atmasıyla gündem olmuştu. Hadise’nin sahnede attığı yüzüğün başka bir yüzük olduğu iddia edildi.

Kısa süre önce evlenen Hadise, mayıs ayından bu yana 'Sanat hayatımı kısıtlayıcı tutum sergilemeye başladı' dediği eşi Mehmet Dinçerler'den boşanma kararı aldı.

Boşanacağını sosyal medyadan duyuran Hadise hakkında bir diğer iddia ise Mehmet Dinçerler'in, hem evlilik teklifi ettiği sırada verdiği yüzüğü hem de düğünde takılan takıları istemesiydi.

KONSERDE YÜZÜK FIRLATMIŞTI

Konserlerine devam eden Hadise, son olarak İstanbul'da konser verdiği sırada 'Prenses' şarkısını okurken, sahnede yüzüğü çıkarıp kenara fırlatmasıyla gündem olmuştu.

Ünlü şarkıcının sahnede attığı yüzüğün imitasyon olduğu belirtildi.

Magazin Haberleri

Türkiye yerine İtalya'yı tercih eden oyuncu Can Yaman tepkiler sonrası sessizliğini bozdu
Seray Sever Bodrum'daki lahmacun fiyatlarına isyan etti
Final tarihi netleşen İnci Taneleri dizisi için şaşırtan karar
Kenan İmirzalıoğlu setlere geri dönüyor! O dizi ile için alacağı ücret bile konuşuluyor
'Hayat Bilgisi' dizisin 'Kikirik'i Çisil Oral bambaşka biri oldu