Haluk Bilginer, ikinci kez Emmy'ye aday gösterildi

Şahsiyet dizisindeki rolüyle karakteriyle 2019'da Emmy ödülü kazanan Haluk Bilginer, ikinci kez Emmy'ye aday gösterildi.

Uluslararası Emmy Ödülleri‘nde Türkiye'yi dizi dalında "Safir" temsil edecek. Bilginer, ise En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde ülkemizi temsil edecek.

Bilginer, 2019 yılında Ay Yapım imzalı Şahsiyet dizisindeki Agâh Beyoğlu karakteriyle En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştı.

YİNE ADAY GÖSTERİLDİ

Bilginer, bu kez de Şahsiyet dizisinin ikinci sezonundaki performansıyla Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu dalında aday gösterildi.

"SAFİR" ADAY GÖSTERİLDİ

Başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül’ün başrollerini paylaştığı Safir dizisi “Pembe Dizi Dalında” aday seçild.

52. Uluslararası Emmy Dünya Televizyon Festivali, 22-24 Kasım tarihleri ​​arasında New York'ta düzenlenecek.

Uluslararası Emmy Ödülleri'nde, 21 ülkeden 56 Aday 14 kategoride yarışacak.

Magazin Haberleri

Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı
Monica Bellucci'nin Formda Kalma Sırrı Şaşırttı: Makarna ve Kek de Var