Hande Yener'den taciz itirafı: Otobüste tacize uğradım...

Son dönemde artan taciz olaylarına ilişkin itiraflara bir yenisi daha eklendi. Cesur kıyafetleri ve sahne danslarıyla adından söz ettiren Hande Yener de taciz olaylarına karşı açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde kırık ayak parmağı nedeniyle sahneye tekerlekli sandalye ve baston ile çıkan ünlü şarkıcı Hande Yener, oğlu Çağın Kulaçoğlu ile birlikte Etiler'deki bir fizik tedavi merkezinden çıkarken objektiflere yansıdı. 

Son dönemde ünlü isimlerin saplantılı hayranları nedeniyle zor günler yaşadığı konusu hakkında sorulan sorular Hande Yener, uğradığı tacizi ilk kez açıkladı.

Muhabirlerin kadın sanatçıların son dönemde yaşadığı taciz olaylarıyla ilgili sorduğu soruya yanıt veren Hande Yener, "Bu dünyada kadınsan bunun sıkıntısını her zaman yaşıyorsun." dedi.

"Tacize uğrayınca siz ne tepki verdiniz?" sorusuna Hande Yener, şu yanıtı verdi: 

"Çok agresifleştim. Sokakta oldu. Bindiğim otobüste oldu. Başkalarına da yapılırken görüyorum. Çoğu yerde denk geliyor. Yolda yürüseniz laf atıyorlar, peşinize takılıyorlar. Bunlar her genç kızın, her kadının başına gelen hikayeler. Hepimiz paranoyak olduk. Sokakta arkamıza bakarak yürüyoruz. Böyle savaşçı olarak büyüdük, yaşadık. Bütün kadınlar bu şekilde. O yüzden hep kendimizi korumak zorunda kalıyoruz"
 

Magazin Haberleri

Nihal Candan hayatını kaybetti: Sosyal medya fenomeni 23 kiloya kadar düşmüştü
Mahkemeden Merve Taşkın kararı
Dua Lipa: Hem Şarkıcıyım Hem Geleceğin Annesi Olabilirim
Kara Melek Geri Dönüyor! Sanem Çelik Yıllar Sonra Yeniden Setlerde
Ozan Güven'e hapis cezası!