İbrahim Tatlıses'ten CZN Burak ve Nusret çıkışı!

Tatlıses Gıda ile daha önce yemek sektörüne giren İbrahim Tatlıses CZN Burak ve Nusret hakkında sert ifadelerde bulundu. Yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyen Tatlıses, "Benim sayemde var oldular" dedi.

İbrahim Tatlıses, dünya çapında şöhreti yakalayan Nusret Gökçe ile CZN Burak'ı hedef aldı. 2010 yılında kurduğu Tatlıses Gıda'nın yeni yatırımlarını anlatan İbrahim Tatlıses, Avrupa ve Ortadoğu başta olmak üzere tüm dünya ülkelerinde bayilik anlaşmaları yaptığını açıkladı.

'HEPSİNİ İSPAT EDERİM'
Takvim'de yer alan habere göre; İbrahim Tatlıses, dünyada tanınan Nusret ve CZN Burak için "Benim sayemde piyasaya çıktılar" dedi.

Nusret ve CZN Burak'ın 'çamur' sattığını ifade eden Tatlıses, sözlerini sürdürdü:

"Tatlıses 1984'den beri var ama onlar yoktu. Kimseyi rakip görmüyorum. Kendi yemediğim şeyi, kimseye yedirmem. Onlar benim yaptığım işi yapmıyor. İsotun bilmem neyini alıyor. Zeytinyağının bilmem neyini kullanıyor, içine su mu katıyor ne katıyor! Biz onlar gibi su kullanmıyoruz. Onlar su ile kaynatıyorlar. İspat ederdim. Bakıyorsun çamur. Millete çamur satıyorlar herhalde."

Ünlü türkücünün bu çıkışına Nusret ve CZN Burak'ın ne diyeceği merak konusu...

Magazin Haberleri

Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı
Monica Bellucci'nin Formda Kalma Sırrı Şaşırttı: Makarna ve Kek de Var