Kansere yakalanan Hakan Özoğuz'dan açıklama

Athena'nın gitaristi Hakan Özoğuz'un lenfomaya yakalandığı öğrenildi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özoğuz, "Aralarda konserlerde birlikte olmaya devam edeceğiz" dedi.

Hakan Özoğuz 11 Ağustos'ta tedavi nedeniyle bir süre konserlere katılamayacağını Twitter'dan duyurarak, "Daha önce de paylaşmış olduğum rahatsızlığımın tedavisinden dolayı önümüzdeki konserlerin bazılarında yer alamayabilirim. Sahalarda görüşmek üzere arkadaşlar." demişti.

"ARADA KONSERLERDE BİRLİKTE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Son durumuna ilişkin açıklama yapan Hakan Özoğuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikle bana şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim, iyiki varsınız dostlar. Senelerdir sessiz bir şekilde izlenen hastalık, tedavi aşamasına geldiği için gerekenler yapılmakta ve iyi de geçiyor. Aralarda konserlerde birlikte olmaya devam edeceğiz. Görüşmek üzere."

Magazin Haberleri

Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar
Gülben Ergen'den lise yılları paylaşımı: 'Okulun havalı kızı'
Survivor'ın yıldızı Hilmi Cem İntepe evlendi
Kenan İmirzalıoğlu'ndan eşi Sinem Kobal'a romantik sürpriz: Alaçatı'da doğum günü kutlaması