Kızılcık Şerbeti'nde artık Ahmet Mümtaz Taylan oynayacak

Settar Tanrıöğen’in geçirdiği beyin kanaması sonrası zaman zaman geçici hafıza kaybı yaşadığı belirtildi. Tanrıöğen'in yerine diziye bu hafta Ahmet Mümtaz Taylan katılıyor.

Settar Tanrıöğen’in geçirdiği beyin kanaması sonrası zaman zaman geçici hafıza kaybı yaşadığı, diziyle ilgili birçok detayı ve isimleri unuttuğu öğrenildi. Usta aktör iyileşme sürecinin yavaş ilerlemesi ve zamana yayılacak olması yüzünden projeye veda etmişti.

Settar Tanrıöğen’in rolünü Ahmet Mümtaz Taylan’ın devraldığı açıklandı. Senaryo gereği evde karantinada olan Abdullah, cuma günü ekrana gelecek bölümde odasından çıkacak ve yine peş peşe çok konuşulacak gelişmeler yaşanacak. Gold Film’le dün anlaşan Ahmet Mümtaz Taylan’ın cuma günü yayınlanacak sahneleri perşembe günü çekilecek.

Magazin Haberleri

Seda Sayan'ın mal varlığı dudak uçuklattı
Oyuncu Leyla Okay hayatını kaybetti
Başı dertten kurtulmayan Şakir Paşa Ailesi dizisi için flaş karar
Teşkilat dizisinin yapımcısı ilk kez açıklamada bulundu
Espressolab'ta paylaşım yapınca tepki yağdı: Bye bye omurgasız Çert Çükinli...