Kızılcık Şerbeti'nin Ömer ve Kıvılcım'ı tavlada soyundu! Ceza...

Kızılcık Şerbeti dizisinin aşıkları Ömer ve Kıvılcım 'soyunma cezalı tavla' sahnesi ile gündem oldular.

Kızılcık Şerbeti'nde tavla sahnesi ortalığı salladı. Dizinin aşıkları Kıvılcım ve Ömer, soyunma cezalı tavla oynadı sosyal medya yıkıldı.

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın başrollerinde yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünde Kıvılcım ve Ömer'in tavla oynarken soyunması sosyal medyada gündem oldu. Kıvılcım ve Ömer'in 'soyunma cezalı tavla' sahnesi çok konuşuldu.

TAVLA FANTEZİSİ

Ekranların reyting rekortmeni dizinin son bölümüne Kıvılcım ve Ömer'in tavla sahnesi damga vurdu. İkilinin tavla fantezisi sosyal medyayı salladı.

"ÇIKARACAK BİR ŞEYİM KALMADI"

Tavla turnuvası yapan Ömer ve Kıvılcım'ın her kaybedişte üzerlerinden bir kıyafet çıkarmaları dikkat çekerken, son olarak Ömer 'Benim artık çıkaracak bir şeyim kalmadı' demesine yorum yağdı.

SEYİRCİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Dizinin bu sahnesini görenler sosyal medyada ikiye bölünde. Kimileri ahlaka uygun bir sahne olmadığını iddia ederken kimileri de internete özel sevişme sahnesi istedi.

Magazin Haberleri

Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı
Monica Bellucci'nin Formda Kalma Sırrı Şaşırttı: Makarna ve Kek de Var