Melisa Sözen terörist canlandırdı, sosyal medyada kıyamet koptu

Ünlü oyuncu Melisa Sözen, terör örgütü PKK'nın Suriye şubesi olan YPG'li bir terörist karakterini canlandırdı. Oyuncunun büründüğü rol, sosyal medyada tepki topladı. Birçok kişi ise bunun bir rol olduğunu hatırlatarak oyuncuyu destekledi.

Oyuncu Melisa Sözen, Fransız yapımı dizi "Le Bureau des Légendes"in üçüncü sezonunda YPG'li bir teröristi canlandırdı.

DİZİ-FİLM, HAYAL ÜRÜNÜ OLDUĞUNU UNUTTULAR

Sözen'in terörist rolü ise sosyal medyada gündem oldu. Dizide IŞİD terör örgütüne karşı YPG terör örgütü saflarında savaşan bir ajanı canlandıran Sözen, sosyal medyada tuhaf biçimde hedef alındı.

MELİSA SÖZEN'İN YPG'Lİ BİR AJANI CANLANDIRMASI OLAY OLDU

Sözen, dizide IŞİD terör örgütüne karşı savaşan YPG’li teröristlerin arasındaki ajanı canlandırdı.

Sözen, dün (20 Ağustos) dizide yer aldığı görüntülerin yeniden dolaşıma sokulmasıyla sosyal medyada hedef alındı.

"FRANSIZCA ÖZEL DERSLERE BAŞLADIM"

Dizide terör örgütü YPG’nin arasına sızan Esrin isimli bir ajanı canlandırdığını söyleyen oyuncu, role nasıl seçildiğini şu sözlerle anlatmıştı:

"2016 yılında Fransa’nın en çok sevilen işlerinden biri olan ‘Le Bureau des Légendes’ dizisinden teklif geldi. O sırada neredeyse tek kelime Fransızca bilmiyordum. Buna rağmen seçmelere gittiğimde yönetmen oyunumu çok sevdi. Yönetmen, ‘Bir şekilde hallederiz’ dedi. Hemen hızlandırılmış bir biçimde Fransızca özel derslere başladım. Suriye’de IŞİD’e karşı savaşan bir ajanı canlandırıyorum. Bu yüzden de çekimlerden hemen önce dil derslerinin yanı sıra silah ve dövüş eğitimleri de aldım. Benim için çok keyifli ve güzel bir süreç oldu."

Melisa Sözen Le Bureau des Légendes'in ardından, yine Fransız yapımı "Damien veut changer le monde" filminde rol almıştı.

Magazin Haberleri

Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı
Monica Bellucci'nin Formda Kalma Sırrı Şaşırttı: Makarna ve Kek de Var