Metin Akpınar 'kumaşı çok iyi' diyerek en beğendiği 2 oyuncuyu açıkladı

Metin Akpınar, katıldığı bir programda "Bizim kuşaktan sonra gelen iyi oyuncular var" yorumunda bulundu. "Oyunculuğuyla çok iyi dediğiniz isimler?" sorusuna Halit Ergenç ve Burcu Biricik yanıtı verdi.

Türk sinema ve dizi dünyasının usta ismi Metin Akpınar, geçen günlerde Candaş Tolga Işık’ın hazırlayıp sunduğu, YouTube’da KAFA TV’de yayımlanan ‘Uzun Lafın Kısası’ adlı programa konuk oldu.

Akpınar, Işık’ın ‘Oyunculuğuyla çok iyi dediğiniz kişiler?’ sorusuna dikkat çeken bir yorumda bulundu.  

"İyi oyuncularımız var bizim. Yani bizim kuşaktan sonra gelen iyi oyuncularımız var. Zaten onlar hemen belirir" ifadesini kullanan Akpınar, sadece iki isim söyledi.

'İYİ AKTÖR KEDİ YAVRUSU GİBİDİR’

Akpınar, "Rahmetli Münir (Özkul) abinin çok güzel bir tanımlaması vardır. 'İyi aktör kedi yavrusu gibidir, gözü kapalıyken doğru yolu bulur' derdi" yorumunda bulunduktan sonra en iyi erkek aktör olarak Halit Ergenç’i işaret etti.

Akpınar konuşmasının devamında; ''Halit (Ergenç) mesela çok iyi oyuncu. Hem iyi yetişti hem doğru yetişti. Şarkı da söyleyebiliyor. Çok zor rollere de girip oynayabiliyor. ‘Sultan Süleyman’ (Muhteşem Yüzyıl) çok kolay altından kalkılabilecek karakter değildi'' dedi.

‘ÇOK KUMAŞI OLAN BİR OYUNCU’

Usta oyuncu, Işık’ın ‘Peki kadın?’ sorusuna ise Burcu Biricik’i söyleyerek, "Çok kumaşı olan bir oyuncu. Her role girebiliyor ve hepsinden de sağlam çıkıyor. Benim için en iyi oyunculardan biri" dedi.

Magazin Haberleri

Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı
Monica Bellucci'nin Formda Kalma Sırrı Şaşırttı: Makarna ve Kek de Var