'Metrobüse hiç binmedim, Marmaray'ı çok merak ediyorum'

Şarkıcı Ajda Pekkan, metro ve metrobüse hiç binmediğini söyledi. Marmaray'ı da çok merak ettiğini kaydeden Pekkan, "Binmek istiyorum" dedi.

Şarkıcı Ajda Pekkan, Sabah gazetesinden Tuba Kalçık'ın sorularını yanıtladı.

 Ajda Pekkan ünlü olmanın çok büyük bir sorumluluk olduğunu söyledi; " İstanbul'u gönlümce gezmek istiyorum ama olmuyor. Mesela Kapalıçarşı'yı, Tahtakale'yı, Perşembe Pazarı'nı veya Galata'yı gezmek istiyorum ama uzun yıllardır buralara gitmiyorum. İçimde ukdedir bu. Metrobüse, İDO'ya hiç binmedim, çok merak ediyorum. Metroya da metrobüse de hiç binmedim. Hele Marmaray'ı çok merak ediyorum. Vapura binmek de çok istiyorum. Deniz albayıydı babam, onunla binerdik küçükken. O günler hâlâ aklıma geliyor" diye konuştu.


"CUMHURBAŞKANI ÜLKEMİZİ TEMSİL EDİYOR"

Pekkan, zaman zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde gerçekleştirilen etkinliklere katıldığı için yapılan eleştirilere yanıt verdi. Pekkan, "Niye eleştirildiğimizi anlamıyorum gerçekten. Cumhurbaşkanımız, tüm milletimizin seçimi ile belirlenmiş bir kişi ve hepimizin Cumhurbaşkanıdır. Neticede şahısları değil ülkemizi temsil ediyor" dedi.

GÜLŞEN'E DESTEK VERDİ

Pekkan, "Bazı kadın sanatçılarımızın sahne kıyafetlerini çok eleştiren bir kesim oldu. Siz ne düşünüyorsunuz?" sorusuna da şöyle yanıt verdi: "Bu eleştiriler benim için olabilir, başka bir kadın meslektaşım için de olabilir. Önemli olan sanatçının nasıl giyinmek istediği. Sahnede kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle giyinmeli. Ben bu açıdan kadın sanatçılarımızı destekliyorum."

Magazin Haberleri

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin servetiyle gündemde! '5 kişiye yetecek miras kaldı'
Müge Anlı’da şoke eden itiraf: TikTok uğruna hem evi hem tarlası elinden gitti
'Soyumuz imparatora dayanıyor ama biz ahırda büyüdük'
Ünlü oyuncu 'aldatma' iddialarına ilk kez yanıt verdi
12 Yıllık Evlilik Sona Erdi: Pelin Karahan ile Bedri Güntay Boşandı!