Mine Tugay'dan çadır isyanı: "O kadar yardım toplandı"

Ünlü oyuncu Mine Tugay, deprem bölgesinin çadıra ihtiyacı olduğunu hatırlatarak isyan etti.

Hatay'daki 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde depremler yeniden büyük korkuya yol açarken, Samandağ Belediye Başkanı bağlandığı bir yayında çadır yardımı istedi.

Başkan Refik Eryılmaz açıklamasında ''Depremle birlikte elektrikler kesildi. İnsanlar güvenli yerlere kaçmaya çalışıyor araçlarıyla. Ağır ve orta hasarlı binalar bu depremle birlikte yıkıldı. Her taraf karanlık olduğu için enkazlarda kimse olup olmadığını teyit edemedik. İlçede şu anda herkes dışarıda" dedi.

"BELEDİYE BAŞKANI TELEFONDA ÇADIR İSTİYOR"

Bu sözler sosyal medyada gündem olduktan sonra Mine Tugay depremlerden günler sonra çadırın olmamasına isyan etti. Oyuncu Tugay paylaşımında "O kadar yardım toplandı. Belediye başkanı telefon bağlantısında çadır istiyor… Çadır" diyerek sitem etti.

Magazin Haberleri

Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı
Monica Bellucci'nin Formda Kalma Sırrı Şaşırttı: Makarna ve Kek de Var