Muhterem Nur dava açmıştı: Müslüm Gürses davasında karar

Muhterem Nur, 'Müslüm' filminin yapımcısı Mustafa Uslu hakkında suç duyurusunda bulunmuştu, davanın sonucu belli oldu.

Geçtiğimiz Ocak ayında savcılığa başvuran Muhterem Nur, şehit polis ve asker ailelerinin yararına düzenlenen açık arttırmada Müslüm Gürses’in sahte gömleği ile yüzüğünün satıldığını öne sürerek şikâyetçi olmuştu.

Mustafa Uslu ve Ahmet Tayyar Işıksaçan, verdikleri ifadede söz konusu gömlek ile yüzüğün Müslüm Gürses’e ait olduğuna ilişkin herhangi bir duyuru yapmadıklarını belirtti. Davanın sonucunda soruşturmaya takipsizlik kararı verildi.

Verilen takipsizlik kararında, yüzüğün sponsor bir kuyumcu tarafından hediye edildiği, gömleğin de Müslüm Gürses’i canlandıran Timuçin Esen’in giydiği gömlek olduğu belirtildi.

Magazin Haberleri

Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı
Monica Bellucci'nin Formda Kalma Sırrı Şaşırttı: Makarna ve Kek de Var