Mustafa Sandal'dan mülteci tepkisi: Misafirlik bitti

Konya’da bir çocuktan 20 TL isteyen Suriyelilerin, çocuğun para vermemesi üzerine yüzüne kezzap attığı iddia edildi. Sosyal medyada hızla yayılan olaya bir tepki de ünlü sanatçı Mustafa Sandal'dan geldi.

Konya’da meydana gelen olayda Suriyeli bir grup, iddiaya göre parkta oynayan bir çocuktan 20 lira istedi. Çocuğun reddetmesi üzerine Suriyeliler çocuğun ensesine ve yüzüne kezzap attı.

Sosyal medyada hızla yayılan iddia kısa sürede gündem oldu. Tepki çeken olaya ünlü sanatçı Mustafa Sandal da kayıtsız kalmadı.

Sandal, "Suriyeliler 1,5 ay önce Konya'da kendisinden istediği 20 TL'yi vermeyen bu yavrumuzun yüzüne kezzap atmış! Birçok basın organı bu haberi nedense görmemiş. Ben duyurmuş olayım. Yineliyorum; ülkemizdeki mültecilerin misafirliği bitmiştir. Hadi artık herkes kendi evine! Bu olayın başka sonucu olmayacak, mutlaka geldiğini gibi gideceksiniz!" ifadelerini kullandı.

Magazin Haberleri

Türkiye yerine İtalya'yı tercih eden oyuncu Can Yaman tepkiler sonrası sessizliğini bozdu
Seray Sever Bodrum'daki lahmacun fiyatlarına isyan etti
Final tarihi netleşen İnci Taneleri dizisi için şaşırtan karar
Kenan İmirzalıoğlu setlere geri dönüyor! O dizi ile için alacağı ücret bile konuşuluyor
'Hayat Bilgisi' dizisin 'Kikirik'i Çisil Oral bambaşka biri oldu