Nalan'dan gece yarısı baskın

Beş yıl aradan sonra İstanbul'da sahne almaya yeniden başlayan ve sevenlerinden büyük ilgi gören Nalan, bir yandan da yeni şarkısı için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Yeni şarkısı için özenle hazırlanan başarılı şarkıcı, 20 yıllık dostu ve aranjörü olan usta isim Selim Çaldıran'ın stüdyosuna geçtiğimiz gece yarısı adeta baskın yaptı. İkinci evi olan stüdyonun ışıklarının sabaha kadar açık olduğunu bildiğini belirten Nalan, yeni şarkısınının okumasını da yaptı.

Selim Çaldıran arı gibi”

Selim Çaldıran'ın arı gibi çalışkan olduğunu dile getiren Nalan "İlk albümünden bu yana iş ortaklığımız devam ediyor. Abiliği, dostluğu için kendisine sonsuz teşekkürler ederim" dedi. Sabahın ilk ışıklarına kadar çalışan ikili, bu güzel anı da selfie (özçekim) pozuyla taçlandırdı.

Magazin Haberleri

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin servetiyle gündemde! '5 kişiye yetecek miras kaldı'
Müge Anlı’da şoke eden itiraf: TikTok uğruna hem evi hem tarlası elinden gitti
'Soyumuz imparatora dayanıyor ama biz ahırda büyüdük'
Ünlü oyuncu 'aldatma' iddialarına ilk kez yanıt verdi
12 Yıllık Evlilik Sona Erdi: Pelin Karahan ile Bedri Güntay Boşandı!